Zhi-Yang ZY 530 Pro RC Plane

Zhi-yang zy 530 pro rc uçak

Bu makale, zhi-yang zy 530 pro radyo kontrollü oyuncak uçaklarının bir incelemesidir.KidsToyLover.com.

Her iki kanatçık (dikey dengeleyiciler) yerine itilmesi gerekse de uçak uçmaya hazır. Basit bir plastik klips her birini yerinde tutar-sadece yüzgeci kuyrukta yuvaya koyun ve tıklamayı duyana kadar aşağı itin. Silikon kauçuk burun konisinin de takılması gerekiyor, bu sadece uçağın önüne doğru iter. Bir yedek burun konisi sağlanır ve bu iyi bir şeydir, çünkü koni kötü bir inişte çok kolay bir şekilde patlayabilir ve eğer uçağı uzun çim üzerinde uçuyorsanız o zaman kolayca kaybolur! Günün bahşişim, burun konisini küçük bir iğne gibi bir şeyle sabitlemek-sadece pimi burun konisinin alt kısmından gövdenin köpüğüne doğru itin. Ya da açık bant ile bantlayın. Her iki şekilde de, ağır bir inişte kendi başına kalan koniye güvenmeyin, çünkü olmayacak!

Ayrıca kutuda isteğe bağlı bir klipsli yürüyen aksam (iniş takımı), ancak kişisel olarak kullanmaktan rahatsız olmazdım-uçak, aşağıda asılı tekerlekler olmadan havada çok daha serin görünüyor.

Ayrıca, motorların etrafına takılan ve sert bir yüzeye çarptıklarında pervanelerin kırılmasını ve eğirme tezgahlarından parmak korumasını önlemeye hizmet eden iki pervane koruyucusu da dahildir. Yedek pervaneler de tedarik edilir ve bunlar sol motor için renk kodludur-siyah ve sağ için beyaz. Bunun nedeni, motorların birbirine farklı yönlerde dönmesidir, bu yüzden doğru motoru doğru motora koymanız gerekir, kırılma nedeniyle bunları değiştirmeniz gerekir.

Tek hücreli po pil ve basit bir usb şarj cihazı verilir, pil yaklaşık 10 dakika uçuş süresi verir.

Zy 530, basit bir 2 kanallı savaşçı jet tarzı uçaktır, çift elektrik motorları kontrol hızı, yüksekliği ve yönü. Geleneksel ve bağımsız motor/dümen/asansör kontrolü yerine bu tip kontrol ile hız ve yükseklik doğrudan birleştirilir. Başka bir deyişle, motor gücünü verici çubuğuna doğru iterek artırdığınızda, uçağın hızını hava yoluyla artırırsınız. Artan hızın bir sonucu olarak, uçak da yükseklik kazanır, çünkü daha fazla hız kanatların oluşturduğu daha fazla asansöre eşittir.

Tornalama (yön kontrolü) için, diğer çubuğu vericinin solunda veya sağında hareket ettirirsiniz ve bu, her motorun hızını diğerine göre değiştirir. Yani, verici çubuğunu sola hareket ettirirseniz, sol motor hızında azalır ve sağ motor hızında artar, bu da düzlemin sola dönmesiyle sonuçlanır. Çok basit bir yöntem, ama işe yarıyor!

Zy 530 uçan bir esinti, ama bu motor gücü ile dikkatli olun! Zy 530, gerçekten kolay bir şekilde biriktiği şekilde tasarlanmıştır. Başka bir deyişle, herhangi bir güç miktarını ekledikten sonra uçağın burnu yukarı doğru hareket eder ve tırmanmaya başlar, ancak sadece çok uzun süre. Hızlı bir şekilde, ya gerçekten hızlı bir şekilde ya da daha geleneksel bir döngüde kendi kendine dönecektir. Bu nedenle, zy 530, kutuda 'stunt plane' olarak etiketlenmiştir-ve haklı olarak!

Çok eğlenceli ama her zaman radyo kontrollü uçaklarda olduğu gibi, bakımın alınması gerekiyor. Sadece açık alanlarda uçtuğunuzdan ve diğer insanlardan ve mülklerden uzak olduğunuzdan emin olun. Bu çok önemli! Bir oyuncak olsa bile, herhangi bir radyo kontrollü uçak her zaman hassas ve sorumlu bir şekilde uçmalıdır-bunu asla unutma!

Özetle, zy 530, kullanımı basit ve serin uçan stunts örler yapabilen düşük maliyetli bir oyuncak rc uçaktır. Bir savaş jetinde modellenmiştir, bu yüzden çok havalı görünüyor ve birkaç farklı renkte mevcut.

KidsToyLover.com satın almak için mükemmel bir yer ve bu uçak kesinlikle baş parmaklarımı alıyor!

Siz veya çocuğunuz rc ile ilgileniyorsanız ve denemek istiyorsanız, rc uçaklarında uzman olan takım üyemiz pete, yeni başlayanlar için bir e-kitap yazdı. Bu kılavuz, rc uçuşu hakkında temel bilgileri sağlayarak ve ortak soruları yanıtlayarak birçok rc meraklısına yardımcı oldu. İşte e-kitabının bağlantısı:Rc uçakları uçan yeni başlayanlar rehberiPete tarafından. Büyük tasarruf için küçük bir yatırım-umarım herkese yardımcı olur.

Voltar para o blog

1 comentário

The product link is in the first sentence of the blog post. If you’re interested in purchasing, you can click directly to buy. If you have any questions about the product, feel free to contact us at info@kidstoylover.com or leave a comment.

Kidstoylover

Deixe um comentário

Os comentários precisam ser aprovados antes da publicação.