VolantexRC ranger 600 product review | KIDS TOY LOVER

Volantexrc ranger 600

Volantexrc'den ranger 600 oyuncak rc uçağına bir göz atalım veKidsToyLover.com.

Ranger 600 küçük (600mm kanat açıklığı, dolayısıyla adı) 3 kanallı radyo kontrollü uçak, üç kanal motor gücü, dümen ve asansör. Bu günlerde diğer yeni başlayan uçaklar gibi, elektronik stabilizasyona sahip olmak çok basit ve basittir. Bu, uçağın potansiyel olarak bir kazada sona erebilecek istenmeyen bir tutuma (gökyüzündeki konumu ve durumu) girmesini önlemeye yardımcı olur.

Stabilizasyonun üç modu vardır ve vericinin üstündeki bir geçiş anahtarı ile değiştirilebilir.

Başlangıç modu, ara ve kapalı. Yeni başlayan modda, uçağı kesinlikle tutmanız gerektiğinde, ilk önce bir radyo kontrollü uçakla uçmanız durumunda, uçağın banka ve zift açıları minimumda tutulur. Bu, istikrarlı kontrolü korumaya yardımcı olur ve düzlemin yumuşak çevrelerde uçmasını çok kolaylaştırır.

Ara mod, banka ve zift açılarını arttırır, bu da uçağın biraz daha duyarlı hale geldiği anlamına gelir-örneğin, daha sıkı dönüşler ve daha dik tırmanışlar ve dallar yapabilirsiniz.

Stabilizasyon kapalıyken, uçak üzerinde tam kontrolünüz var ve istediğinizi yapabilirsiniz!

Uçmak daha eğlenceli, ama aynı zamanda daha zor-bu yüzden emin olana kadar yeni başlayan modda kalın ve hazır hissedene kadar diğer sabitleme ayarlarını kullanmaya acele etmeyin.

Ranger 600 uçmaya hazır ve bir tek hücreli po pil, pil için bir usb şarj cihazı, bir mod 2 verici ve bir çift yedek pervane ile birlikte verilir.

Ranger, motorun kanatların hemen arkasına monte edildiği ve geriye dönük olduğu anlamına gelen bir 'pusher' konfigürasyonudur. Bu şık görünümlü bir uçak ve çok zor.

Çok ağır değil, bu yüzden sadece daha sakin günlerde uçmalı (rüzgarın en az 5mph'den daha az olduğunu öneririm). Bundan daha fazlası ve ranger rüzgardan olumsuz etkilenecek ve uçmak için çok rahat olmayacak.

600mm kanat açıklığı ranger, daha küçük alanlarda uçmak için mükemmel bir boyuttur ve etrafta taşımak için çok uygundur. Kutu güçlüdür ve uçan sitenize taşındığında uçağı güvende tutmak için kolayca kullanılabilir.

Verici temel bir mod 2'dir (bu sadece motor güç kontrolünün sol el çubuğunda olduğu anlamına gelir) verici ve çalışması için 4 adet aa boyutlu pillere ihtiyaç duyar. Bunlar kutuya dahil değildir ve ayrı olarak satın almanız gereken tek öğeler.

Ranger 600'den yaklaşık 10 dakikalık uçuş sürelerini bekleyebilirsiniz, eğer 'tırmanın ve parıltı' stili uçuyorsa, böylece motoru daha az kullanıyorsanız.

Volantexrc ranger 600'ü uçmak kolay ve genç pilotlar için çok uygun olan düşük maliyetli bir rc uçak olarak tavsiye edebilirim. Radyo kontrol uçan hobi için mükemmel bir giriş yapar.

Siz veya çocuğunuz rc ile ilgileniyorsanız ve denemek istiyorsanız, rc uçaklarında uzman olan takım üyemiz pete, yeni başlayanlar için bir e-kitap yazdı. Bu kılavuz, rc uçuşu hakkında temel bilgileri sağlayarak ve ortak soruları yanıtlayarak birçok rc meraklısına yardımcı oldu. İşte e-kitabının bağlantısı:Rc uçakları uçan yeni başlayanlar rehberiPete tarafından. Büyük tasarruf için küçük bir yatırım-umarım herkese yardımcı olur.

Voltar para o blog

3 comentários

The product link is in the first sentence of the blog post. If you’re interested in purchasing, you can click directly to buy. If you have any questions about the product, feel free to contact us at info@kidstoylover.com or leave a comment.

Kidstoylover

I can’t see anywhere on this website where to place an order or see prices of products. I’m interested in the VolantexRC Ranger 600

Michael Ervin

MAU MÁY BAY

HOÀNG VĂN NGHĨA

Deixe um comentário

Os comentários precisam ser aprovados antes da publicação.